C&C Travel – C&C hjælpeprogram

C&C Travel er ikke kun et anerkendt rejsebureau, men har også en anden greb i deres virksomhed. De har nemlig deres helt eget C&C hjælpeprogram. Hjælpeprogrammet er med til at give en hjælpende hånd til alle forskellige dele af verden og hvor end der kunne være brug for det.

Julepakker

Under denne artikel vil der blive uddybet nogle af de projekter som C&C har været med til at stable på benene og hvilken glæde det har ført med sig. Så sent som december 2016 blev der gennem C&C uddelt julepakker til hele 554 familier omkring byen Libacao i provinsen Aklan. Der blev desuden også uddelt palmer til hele 656 familier.

Alle disser julepakker blev doneret af C&C Travels gæster og hjælpeprogrammets medlemmer.

Den samlede sum for hele donationen blev 372.500 kr.

Øjenmission

Udover at donere julepakker, blev der også i juni måned 2016 holdt en såkaldt øjenmission. Formålet med denne mission var at hjælpe og screene patienter i Aurora, Naujan.

Disse screener og senere operationer blev foretaget af lægerne Tom og Cherry. For at lokalbefolkningen kunne få denne mulighed, var det vigtigt at få nogle af de lokale præster og nonner til at sprede budskabet. Budskabet havde spredt sig, fik det en masse Mangyans til at valfarte fra bakker omkring Mount Halcon. Selve mission var en stor succes, da det lykkedes at screene 458 personer, udføre 64 operationer, udlevere medicin til 150 og 200 mennesker fik ligeledes briller, som var doneret af Lions.

Efter en måneds tid vendte lægerne til, med deres sygeplejersker for at følge op på patienter, som fik foretaget en operation. Lægerne arbejde frivilligt og brugte eget udstyr.

Dette er med til at vise hvor stor en andel de frivillige har i C&C’s hjælpeprogrammer.

Disse ovenstående eksempler er blot nogle af de få ting som C&C Travel er med til at skabe. Hjælpeprogrammet har også ydet støtte til skoler, unge som kunne få en uddannelse, bygninger af bolig efter naturkatastrofer, skole i Burma mm.

Det hele stemmer overens med C&C Travel’s værdier om at give tilbage til de samfund, hvor mange af deres rejsedestinationer går til.

Ønsker du at læse mere om C&C hjælpeprogram, vil du på dette link kunne læse mere:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *