Den perfekte lounge og entré – og hvordan du skaber den

Entréen eller loungen er det, dine gæster får øje på som det første. Den skaber et førstehåndsindtryk og baner vejen for en forestilling om både dig og resten af dit hjem eller arbejdsplads. Uanset om det er en lounge eller en entré, du har i dit hjem eller på arbejdspladsen, så er det ofte en overset størrelse. Entréen bliver som oftest blot brugt som gennemgang- eller opbevaringsrum, mens loungen oftest heller ikke får udnyttet sit fulde potentiale. Men sådan behøver det ikke at være. Læs med her og få tips til, hvordan du skaber en mindeværdig og ikke mindst indbydende entré eller lounge.

 

Udnyt rummet

Det første, du skal gøre, er at starte med at kigge på dit rum. Hvordan er lysindfaldet, hvor stort er rummet, og er der nogle forholdsregler, der skal tages? Er det for eksempel vigtigt, at der er plads til mange sko og jakker – eller er det vigtigt, at entréen er nem at rengøre? Det kan også være, at loungen er den centrale del i din forretning eller på din arbejdsplads, og at den dermed er det sted, der samler alle ansatte. Hvis det er tilfældet, skal den kunne rumme mange mennesker og indbyde til afslapning i nogle kroge samt arbejde i andre. Skriv ned, hvilke ønsker du har – så er det nemmere at opfylde dem, når du skaber din nye entré.

 

Pynt rummet med møbler

Det er nok de færreste, der tænker over, hvilken effekt møbler har i en entré. Men en smuk, kunstnerisk stumtjener til jakkerne eller en blød og behagelig bænk kan gøre en verden til forskel. For at du og dine gæster skal få lyst til at opholde jer mere i rummet, kræver det også, at rummet er rart. Sæt dig ind i indretningen og find de møbler, der får din entré til at stråle.

Loungen er en lidt anden variant af ”de oversete rum”. For selvom folk tit er klar over, at der skal møbler til, så bliver møblerne i loungen også nogle gange undervurderet. Også her er møblerne nemlig med til at give personlighed, varme og en rar fornemmelse, hvilket kan være svært at få for meget af, ikke? Der findes et hav af forskellige loungemøbler, herunder både loungestole, borde og bænke, og du kan se mere her.

 

Pas på dit inventar

Har du allerede – eller langt om længe – fået skabt den perfekte entré eller lounge, så er du med sikkerhed rigtig glad for den. Hvis tingene fungerer, er det med at passe på dem, og dette kan du gøre på mange måder. En tyverialarm eller et overvågningskamera kan være en rigtig god idé, hvis du ønsker at slippe for ubudne gæster, idet begge dele både har en forebyggende og behandlende effekt. Har du en forretning, hvori din lounge indeholder værdifulde ting, eller er det dit hjem, du ønsker uberørt, når du kommer hjem? Klik ind og se på danskalarmsikring.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *