Overvejer du at etablere en webshop? Spring ud i projektet med lidt hjælp

Webshops og e-handel er i høj kurs hos kunderne, og er på mange måder en stor fordel for virksomhederne. Har du en virksomhed, og leger du med ideen om at etablere en virksomhed, hvorigennem du kan sælge dine fysiske produkter? Men har du svært ved at tage den endelige beslutning? Her får du tre gode råd til, hvordan du kan bære dig ad med at etablere en webshop, på bedst mulige måde.

 

Få ekstern hjælp til at planlægge projektet

At etablere en webshop, kan som sagt være et uoverskueligt projekt, især hvis man ikke er ekspert på netop det område. Derfor kan det være en god idé, at tilkøbe ekstern hjælp, hvor virksomheder udefra kan hjælpe dig og din virksomhed med planlægning af projektet. Et revisionsfirma kan for eksempel hjælpe dig med at lave budgettet og dermed vurdere, hvorvidt der overhovedet er økonomisk råderum til at starte det omfattende projekt. En anden virksomhed kan hjælpe med webshoppens opsætning og dens grafiske udseende. Begge forslag vil være en stor investering, da det ofte kan være et uoverskueligt projekt at starte en webshop, uden hjælp udefra.

 

Udvælg en række medarbejdere

Hvem skal varetage den krævende opgave? Dette er et andet spørgsmål. En webshop kræver nemlig en række ansatte, som kan modtage ordre, samt sende pakkerne afsted til kunderne. Hvis du leger med ideen om at etablere en webshop, er det derfor en god idé at dele dette med dine medarbejdere. Er der plads til, at du i starten kan undvære et par medarbejdere, som kun skal arbejde med den nye webshop – og er nogle af de ansatte interesserede i at skulle varetage denne opgave? Dette er spørgsmål, som du også skal stille dig selv og dine ansatte, inden du skyder projektet i gang. Hvis der er økonomisk råderum til det, kan du også vælge at ansætte nye medarbejdere, som netop skal fokusere på etablering af den nye webshop.

 

Materialerne skal være i orden

Det kræver også materiale, at skulle etablere en webshop. Du skal blandt andet indkøbe store mængder af emballage, som kan bruges til at pakke pakkerne i, inden de sendes til kunderne. Hos Emballage shoppen, kan du finde billigt og holdbar emballage, som du kan bruge når pakkerne skal pakkes og sendes til kunderne. Se på www.emballage-shoppen.dk

Du skal også være opmærksom på, at lagret i din virksomhed skal være overskueligt. Dette er netop meget vigtigt, når du skal starte en webshop. Dine medarbejdere skal let kunne finde de varer, som kunderne bestiller. Der er ingen grund til, at bruge store mængder af spildtid, på at finde varerne på lageret – tid som kunne bruges på andre nyttige arbejdsprocesser.

 

Inden du kaster dig ud i projektet, skal du huske, at etablering af en webshop er et krævende projekt – både tidsmæssigt og økonomisk. Dog er det vigtigt, at din virksomhed holder sig opdateret, også teknologisk. Derfor er det vigtigt, at du overvejer din virksomheds fremtid indenfor e-handel sammen med en professionel erhvervsmand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *