Ram dresscoden der passer til dit erhverv

Er du nogle gange i tvivl om, hvordan du bør klæde dig på dit arbejde? Så kan du trøste dig med, at du langt fra er alene. Tingene er nemlig langt fra sorte og hvide mere, når det kommer til påklædning på arbejdspladsen. I gamle dage var alting mere formelt, og dermed var det således nemmere at regne ud, at man ganske naturligt tog det fine dress på, når man om morgenen stod op for at gå på job. I dag er der meget mere svingende standarder, og stil er mere individuelt.

Alligevel er der, særligt inden for dresscode i erhvervslivet, nogle gode pejlemærker som du kan gå efter. Hvad du kan tillade dig, og hvad du ikke kan tillade dig, afhænger nemlig rigtig meget af din branche, din funktion og din post inden for virksomheden eller firmaet. Lad os her tage et kig på dig, som arbejder inden for det private erhvervsliv. Måske er du kontoransat, måske er du med i en kreativ gruppe, eller måske er du mellemleder eller endda leder. Miljøet på din arbejdsplads er energisk, kreativt og åbent – men samtidig bliver der helt sikkert også holdt på formerne.

Butterfly kombinerer det sjove og det formelle

Når der for eksempel holdes møder, så går mange private arbejdspladser op i, at du ser pæn ud i tøjet. Du repræsenterer nemlig ikke kun dig selv, men faktisk hele din arbejdsplads. Derfor er det klart, at du ikke kan komme vadende ind i det første det bedste, som du fandt i skabet om morgenen. Der skal noget til, og dette ekstra noget kunne for eksempel være en sjov, flot eller elegant butterfly. En butterfly leverer nemlig den perfekte bro mellem det formelle og det afslappede – og her er grunden til det.

En butterfly leder som det første tankerne hen på et slips. Ligesom et slips sidder den i skjortens krave, og den er traditionelt forbundet med festlige og officielle lejligheder. Derfor udstråler den stil og noget formelt. Men en butterfly har samtidig noget mere løst sjovt og ungt over sig. Mange unge mennesker er begyndt at bruge den til hverdag som et fashion statement, og butterflies kan være spraglende i både farver og mønstre. På hjemmesiden https://www.butterfliesshop.dk/ kan du se et bredt udvalg af de forskellige muligheder, der blandt andet findes inden for verdenen af butterflies.

En blazer udstråler stilsikkerhed

Udover en flot butterfly, så er en blazer altid et sikkert valg. På samme måde som en butterfly bygger blazeren nemlig bro mellem jakkesættet og den mindre formelle skjorte. Blazeren ligner på mange måder jakken fra et jakkesæt, men den er løsere og anderledes i snittet. Den behøver heller ikke at blive knappet, og den er derfor mindre stram og mere behagelig at have på. Samtidig kan en god blazer typisk også fås i mange flere modeller end et jakkesæt, blandt andet også i sjove farver og med vilde mønstre. På den måde er dette igen en perfekt måde at kombinere det uformelle miljø på arbejdspladsen med mere formelle situationer som for eksempel møder eller vigtige oplæg. Til en fed blazer er det oplagt at have nogle lækre seler på også. Det kan du finde her: https://www.bukseselershop.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *